Er is weer balans!

“Balans is niet iets dat je vindt, het is iets wat je creëert. Het is geen doel dat je bereikt, het is een vaardigheid die je ontwikkelt. Bewustheid is een transformatieproces waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn."

14 jaar geleden!

1 september 2008: vandaag precies 14 jaar geleden ben ik gestart met mijn leerwerkbedrijf en lunchroom D'ROEM. Een jaar daarvoor werkte ik als zzp-er en gaf ik trainingen aan jonge moeders.

De afgelopen 2 jaar is gebleken dat D'ROEM een nieuwe balans moest creëren. Horeca werd meer een doel dan een middel. Het begeleiden van onze doelgroep wordt daardoor een steeds grotere uitdaging. Er is steeds minder balans tussen draaglast en draagkracht.

Balans

Ik zit in een transformatieproces en ben mij bewust van de noodzaak om te kiezen voor een andere manier van zijn. Na 35 jaar in het vak van hulpverlening en coaching merk ik dat mijn hart nog steeds warm wordt van het begeleiden van jongeren en jonge moeders. De vaardigheden om balans te vinden heb ik inmiddels heel goed ontwikkeld.

Na bijna 15 jaar als zelfstandig (sociaal) ondernemer ga ik weer parttime in loondienst. Ik heb mijn match gevonden met Centrum 16•22 en start per 1 september als vormingswerker.

Centrum 16•22 biedt diverse trainingen en maatwerk aan op het VMBO en MBO onderwijs en bij diverse projecten op het gebied van persoonlijke groei, weerbaarheid, sollicitatie, identiteit, seksualiteit, en het oefenen van of het vergroten van zelfvertrouwen.

Dit is voor nu mijn nieuwe manier van in balans zijn en bewustheid.

Gewijzigde openingstijden
De lunchroom is m.i.v. 4 september op maandagen gesloten.

Afhaalmaaltijden
Vanaf 4 oktober starten wij weer met de afhaalmaaltijden.

Voor meer informatie over onze openingstijden en ander nieuws, kijk op onze website en volg ons op social media.

Roline Julen